Friday, 18 November 2011

tatahu -,-

Salam..nk cerita niy, hari khmis iaitu hari last skola,mmg enjoy gyla la with mmbe-2 ,tapi d sebalik enjoy tu pon,ada ksedihan gakkami ada buat pesta tepung,hoho,..msa nk dtg skola tu,kami sggah beli tepong dlu,msa nk beli tu pon.huaaaa....kekok der,siap auntie kdai tu tnya gyh,gula tak beli kaa?haha...gamaknya dea ingat kmi nk buat apa lha tu..


Hee ok back to the story,kami mmg rancang nk bawak tepong before last skola,untuk pkenakan mmbe-2,tpi rmainyaa yg tak dtang,so rancangan kmi mmg tak kna ssaran,ok,da rmai yg tak dtg,so kmi decide untuk men sesama kmi ja lhaa..lpas hbis men apa,kmi naik klas n then lepak smbil smbg-2 utk kli terakhir,yeahh *aytcambodo*lpas abis smbang pa.


Loceng bunyi mnandakan waktu blik, msa nk trun tgga nk blik mmbe aku sorg dtg kat aku gtaw yg si mysara mmber sekelas aku niy alamatnya akan trun klas,slpas aku dapat taw tu,trus tergamam kut sbb bnda yg tak disngka akn terjadi..WHAT THE HECK... srius aku tak suka..sbbnya dea dapat 6br belas-2 bukan kna trun klas kut,sdgkan yg bwah pda dea pon tak trun,tak phammm oo -,- ,tpi mmbe aku gtaw yg nma si mysara niy tulis dgn pnsil ja bukan cetakan komputer,myb ckgu nk kami terpisah kut,coz lgi pon klau stu klas,kmi tak bljaq tera mna pon,just smbng ja byk.


Lgi pon tahon depan da nk exam,so kna straight untuk tumpu pada pljaran..sat ja msa berlalu,,walaucmna pon,even kita terpisah klas pon,kita stay boleh bjumpa kan-2? hope hg dpat mnyesuaikan diri dgn suasana yg bru nnti nahh-2.tu pon klau hg trun klas,klau tak bgus lha..ok lha harap cekgu cancel nma hg stay klas wja jgak..i really miss u,,nk kmbali mcm dlu blik...ok lha,harap-2 sumanya berjalan dgn lancar..aminnn..