Friday, 27 January 2012

happy new year :)

Salam, harinih bertarikhkan 2/12/2012, adalah hari yang bosann bagi aku, dah la internet pon tadak, dlu aku duk hidup dgn internet la, sampai nk rengang pon pyah, bila dah tadak rasa bosannn plus-2 . ohmaiii :< , tapi tapa lebih bgus tadak internet dari ada, lagipon tahon nih aku akan mnduduki PMR , perghh, takot gila  sblum nih duk tgok orang ja amik exam, sekarang giliran aku pulak. Ketaq suma ada. hihi

Sekarang da msuk new year 2012, sat ja msa berlalu ,tgok-2 aku da makin besar. Yeah. Hari ni adalah hari last cuti skola bagi tahon 2011. Hmm , kenangan-2 manis buat rakan-2 n klurga yang tersyang tak kulupakan buat selama-2nya. Err , Setiap manusia msti ada azam baru kan ? haa , apa azam apa hihi ? nahh, aku nak kongsi azam aku :-
  1. Nak solat bagi pnuh iaitu 5 waktu
  2. Nak beri tumpuan spnuhnya pada plajaran
  3. Takmau sakitkan hati kwan,guru n anything else
  4. Takmau langgar peraturan skola
  5. Nk blajar bersungguh-sungguh
  6. N last sekali suma orang nk berjaya kan ?  ok , aku nk pegang 8A dlam tangan. Insyallah

# hope azam yang aku impikan dapat aku laksanakan dgn elok#

Hmm , esok dah mula sekola  mana best pon. Dah la terpisah kelas gn hg mysara weh , seriously dlam klas aku mna da kwan mcm hg , mana ada org sudi dgaq luahan aku L , mybe cegu nak kita terpisah kod kan-2 ?  tapa , aku redhaaa, hope tahon 2012 kita stay berkwan nah ? jgn sombong-2 taw J , aku tamau terpisah gn hg, ingat knangan-2 kita tau msa tahon 2012 ,
Haha,buat terok boleh, hihi . sekali sekala lepas nih mna ada nk mlawak-2 gn hg mysara weh, suma pakat berpisah daaa.. walaucmnapon , ingat kita stay Bff , biar pisah kelas tapa, jgan pisah skola jaa